0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cos

Product was successfully added to your shopping cart.


Aparat antisomn

Aparat antisomn Aparat antisomn
Aparat antisomn

Aparat antisomn

Fii primul care evalueaza acest produs.

Producator: As Seen On TV

Model: Sleep

Vizualizare de ansamblu rapida

Aparat antisomn, functioneaza pe baterii, util pentru soferi, paznici, ture de noapte. Aparat antisomn

Disponibilitate: In stoc

15,00Lei
15,00Lei

Detalii

 

Acest dispozitiv a fost conceput pe baza unor studii ale echilibrului corpului uman si este creat pentru siguranta conducatorilor auto, care sunt nevoiti sa conduca pe timp de noapte, sau perioade indelungate, reprezentand cea mai buna alegere de a-i mentine treji. De asemenea, poate fi folosit si de: paznicii sau gardienii care lucreaza noaptea; studentii, care memoreaza mai usor pe timp de noapte; vanzatorii din magazinele deschise non-stop; soferii de taxi sau de alte persoane care lucreaza in cadrul unor institutii in care se efectueaza si ture de noapte!

Aparatul va suna atunci cand privirea coboara cu aproximativ 15° - 20° si nu produce nici un sunet atunci cand capul se afla intr-o stare normala!
Este foarte simplu de utilizat, functioneaza pe baterii AG3 , doar se ataseaza in spatele urechii si se porneste comutatorul ON/OFF. Este indicat sa opriti comutatorul atunci cand nu folositi acest aparat! Pastrati-l in conditii de siguranta, departe de temperaturi ridicate si de umezeala!

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare