0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cos

Product was successfully added to your shopping cart.


Aparat impotriva cainilor cu ultrasunete

Aparat impotriva cainilor cu ultrasunete Aparat impotriva cainilor cu ultrasunete Aparat impotriva cainilor cu ultrasunete
Aparat impotriva cainilor cu ultrasunete

Aparat impotriva cainilor cu ultrasunete

Fii primul care evalueaza acest produs.

Producator: As Seen On TV

Model: AD100

Vizualizare de ansamblu rapida

Modul de utilizare al aparatului anticaini cu ultrasunete AD-100 : pentru aparare impotriva cainilor agresivi, se selecteaza functia "chaser" avand in dreptul sau simbolul unui caine fugind, si se actioneaza butonul de pornire "beam

Disponibilitate: In stoc

Special Price 49,00Lei

Pret normal: 65,00

Special Price 49,00Lei

Pret normal: 65,00

DetaliiUtilizare aparat ultrasunete anticaini agresivi AD-100

Modul de utilizare al aparatului anticaini cu ultrasunete AD-100 : pentru aparare impotriva cainilor agresivi, se selecteaza functia "chaser" avand in dreptul sau simbolul unui caine fugind, si se actioneaza butonul de pornire "beam". Aparatul anticaini va emite ultrasunete la putere maxima iar led-urile vor lumina intermitent pentru a atrage atentia cainelui de unde vine sunetul insuportabil pentru el. Indreptati aparatul in directia cainelui agresiv.
Pentru functia de dresaj, se selecteaza pozitia intermediara a aparatului, simbolizata cu un caine ce sta in doua labe, si se actioneaza butonul "beam". Aparatul anticaini va emite ultrasunete cu putere moderata, suficienta pentru a arata cainelui dresat ca a gresit, iar led-urile vor lumina continu.
Pentru functia de lanterna se selecteaza pozitia a treia a butonului, simobilizata de un far, si se actioneaza butonul "beam", iar ledurile vor lumina atata timp cat tineti butonul apasat.

Dimensiuni aparat ultrasunete anticaini agresivi AD-100

12,5cm lungime
3,5cm diametru.
Alimentare cu o baterie de 9V, inclusa in pachet.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare