0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cos

Product was successfully added to your shopping cart.


Atomizor Stern MD11L, 1.75 CP, rezervor 11 l

Atomizor Stern MD11L, 1.75 CP, rezervor 11 l

Atomizor Stern MD11L, 1.75 CP, rezervor 11 l

Fii primul care evalueaza acest produs.

Producator: Stern Austria

Model: MD11L

Vizualizare de ansamblu rapida

Atomizor Stern MD11L, 1.75 CP, rezervor 11 l. Este destinat utilizarii in prevenirea bolilor plantelor si controlul daunatorilor in culturile de bumbac, grau, orez, pomi fructiferi.


Disponibilitate: In stoc

599,00Lei
599,00Lei

Detalii

Atomizor Stern MD11L, 1.75 CP, rezervor 11 l

 

Pulverizatorul este portabil, flexibil, de inalta eficienta din punctul de vedere al protectiei plantelor. Este destinat utilizarii in prevenirea bolilor plantelor si controlul daunatorilor in culturile de bumbac, grau, orez, pomi fructiferi. Acesta poate fi folosit de asemenea pentru aplicarea ierbicidelor, ca tratament de prevenire a epidemiilor si pentru raspandirea ingrasemintelor si substantelor chimice granulate. Acest aparat poate fi folosit in zona de munte, deal si in parcele de teren.

Amestec benzina (1L) si ulei (40ML)
ACCESORII: SET CHEI, DUZA PULVERIZARE - See more at: http://www.stern-austria.ro/gradinarit/atomizoare/atomizor-stern-st-md11l-175-cp-rezervor-11-l-atomizor-st-md11l.html#sthash.TFZQvIP6.dpuf

Pulverizatorul este portabil, flexibil, de inalta eficienta din punctul de vedere al protectiei plantelor. Este destinat utilizarii in prevenirea bolilor plantelor si controlul daunatorilor in culturile de bumbac, grau, orez, pomi fructiferi.

 

Acesta poate fi folosit de asemenea pentru aplicarea ierbicidelor, ca tratament de prevenire a epidemiilor si pentru raspandirea ingrasemintelor si substantelor chimice granulate.

Amestec benzina (1L) si ulei (40ML)

 

Specificatii:

- Capacitate rezervor 11 L

- Nivelul de zgomot 101 dB

- Putere 1.3 KW

- Raza orizontala de pulverizare 11 m

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare